×
Politikë 27 nëntor 2009
Franca po ingranohet në projektet ruse. Investicionet do të shkojnë, kryesisht, për ndërtimin e gazsjellësit “South Stream” (“Rryma Jugore”) dhe në industrinë ruse të prodhimit të automobilave.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev në Mesazhin e vet parlamentar drejtuar Asamblesë Federale deklaroi, se në vitin 2010 trupave tona i duhen medoemos armatime që prodhohen në vendin tonë dhe sipas teknologjive tona.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30