×
Politikë 20 nëntor 2009
Rusia shpreson për marrëdhënie të sigurta partneriteti me qeverinë e re të Gjermanisë dhe është e gatshme për një dialog të hapur me udhëheqjen e rinovuar të Bashkimit Europian.
Në Rusi po ndryshon doktrina ushtarake. Në të drejtpërsëdrejti flitet mbi të drejtën e dhënies së goditjes paralajmëruese bërthamore agresorit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30