×
Politikë 19 nëntor 2009
“Riformatimi” i marrëdhënieve tona u vu në veprim dhe ne po avancojmë në rrugë të drejtë”, me fjalë të tilla e karakterizoi etapën e tanishme të zhvillimit të marrëdhënieve ruso-amerikane Barak Obama.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30