×
Politikë 21 tetor 2009
Nënpresidenti amerikan Joseph Bide po fillon vizitën e vet në vendet e Europës Qendrore dhe asaj Lindore. Më 21 tetor ai do të vizitojë Poloninë, ndërsa më pas Rumaninë dhe Çekinë.
Gazsjellësi me itinerar nga Rusia në Europë “South Stream” (“Rryma Jugore”) do të kalojë nëpër territorin e Serbisë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31