×
Politikë 20 tetor 2009
Më 20 tetor u zhvillua vizita e parë në historinë e marrëdhënieve dypalëshe e Presidentit të Federatës Ruse Dimitri Medvediev në Serbi. Programi i vizitës njëditore ishte mjaft i ngjeshur dhe i larmishëm.
Sipas njoftimeve të agjencive informative, Nënpresidenti i SHBA-s Joseph Bide në periudhën kohore nga 20 deri më 24 tetor do të duhet të vizitojë Poloninë, Çekinë dhe Rumaninë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31