×
Politikë 14 tetor 2009
Sot u zhvillua takimi i presidentëve të Rusisë dhe Çekisë në rezidencën presidenciale “Barviha” në periferitë e Moskës.
Me sa duket nga të gjitha, në serialin fort të zgjatur politiko-ushtarak mbi dislokimin e sistemit amerikan të Mbrojtjes Antiraket (MAR) në Europë, po përvijohet më në fund episodi i subjektit përfundimtar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31