×
Politikë 7 tetor 2009
Rusia i konfirmon garancitë e sigurimit Ukrainës dhe Kazakistanit. Këto teza do të përfshihen në Traktatin e ri mbi shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive, të cilin po e diskutojnë tani Moska dhe Uashingtoni.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31