×
Politikë 3 shtator 2009
MPJ e Rusisë i quajti akte arbitrariteti ligjor ndërkombëtar dhe shkelje të konventës të së drejtës detare rastet e marrjes nën arrest prej forcave ushtarako-detare të Gjeorgjisë të anijeve të vendeve të treta pranë brigjeve të Abhazisë.
“Nuk përjashtohet mundësia e asaj që në të ardhmen Rusia të zgjerojë ndihmën e saj” për NATO-n në Afganistan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2009
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30