×
Politikë 24 gusht 2009
Zgjedhjet presidenciale, të dytat në historinë e Afganistanit, të cilat u zhvilluan në dit
U bë e ditur se Kompania “Boeing Co” propozoi konstruktimin e raketave-kap mobile për sistemin amerikan të mbrojtjes antiraket (MAR) në Europë, si alternative të projektit tashmë ekzistues të ndërtimit të objekteve ushtarake në Poloni dhe Çeki.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2009
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31