×
Politikë 18 gusht 2009
Njoftimet nga Gjeorgjia, të cilat këto kohët e fundit e kanë humbur disi mprehtësinë e vet, filluan sërisht të duken në faqet e para të mjeteve ruse dhe botërore të informimit masiv.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2009
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31