×
Politikë 11 gusht 2009
Ngjarja më kryesore dhe gjerësisht e komentuar e ditës së sotme u bë mesazhi i Presidentit të Rusisë Dimitri Medvediev drejtuar homologut të tij ukrainas Viktor Jushenko.
Rusia nuk e fsheh aspak, se lidh me Sekretarin e ri të Përgjithshëm të NATO-s, ish Kryeministrin e Danimarkës Anders Fogh Rasmussen shpresën për shëndoshjen e marrëdhënieve më Aleancën VeriAtlantike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2009
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31