×
Foto 29 janar 2014

Për një kohë të gjatë qindra njerëz nga skaje të ndryshme të Rusisë kanë synuar për të dhënë me vetëmohim kontributin e tyre në përgatitjen e Lojrave Olimpike Dimërore në Soçi për ta bërë festën kryesore dimërore të vitit 2014 sa më të larmishme dhe të paharrueshme.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2014
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2014
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
30
31