×
Foto 13 janar 2014

Ujërat e smeraldta të Detit të Karaibeve ruajnë shumë mrekulli dhe mistere. Një prej tyre është ishulli i vogël i Saint-Barthélémy, të cilin shpesh e quajnë "ishulli i milionerëve".

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2014
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2014
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
30
31