×
Foto 1 janar 2014

Mijëra rusë u mblodhën në rrugët dhe sheshet kryesore të qyteteve të tyre për të festuar Vitin e Ri 2014 - vetëm në qendër të Moskës e pritën ardhjen e Vitit të Ri me festime të shumëllojshme dhe shëtitje popullore rreth 50.000 njerëz.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2014
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2014
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
30
31