×
Foto 23 dhjetor 2013

Kryeqyteti i Rusisë është duke u përgatitur për të mirëpritur Vitin e Ri dhe Krishtlindjet (në Rusi Krishtlindjet festohen më 7 janar, sipas Kalendarit Julian).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2013
1
7
8
12
14
15
16
21
22
27
28
29
30
31