×
Foto 20 dhjetor 2013

Në Shën Petersburg u mbajt premiera botërore e musical-it të parë në histori në formatin 3D të Pola Negri, dedikuar jetën dhe krijimtarisë së aktores së Hollivudit të filmit pa zë Pola Negri. Musical-in spektatorët e ndjekin në sallë me ndihmën e syzeve speciale. Gjithsej në këtë shfaqje janë përshirë 43 aktorë të vërtetë dhe 100 aktorë virtualë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2013
1
7
8
12
14
15
16
21
22
27
28
29
30
31