×
Foto 13 dhjetor 2013

Tregu i gjërave të vjetra dhe të lira (angl. flea market) "Në pritje të Krishtlindjeve" u hap në Moskë. Për katër ditë, nga 12-15 dhjetor, të gjithë ata që dëshirojnë do të kenë mundësi të blejnë lodra të vjetra, zbukurime të kohërave të hershme për Pemën e Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve, bizhuteri si dhe suvenire të bëra në mënyrë artizanale (me dorë).

Në Republikën Popullore Demokratike të Koresë (RPDK) u ekzekutua Jang Sung-Taek, i cili deri kohët e fundit ka mbajtur postin e Zëvendës Kryetarit të Komitetit Shtetëror të Mbrojtjes, që ishte xhaxhai i Udhëheqësit të Koresë së Veriut Kim Jong-Yun dhe konsiderohej si një nga figurat politike më me ndikim në vend.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2013
1
7
8
12
14
15
16
21
22
27
28
29
30
31