×
Foto 28 tetor 2013

Olimpiada Dimërore e vitit 2014 në Soçi ka marrë tani në dispozicion të vet edhe një objekt tjetër. Më 28 tetor u vu në shfrytëzim stacioni i ri hekurudhor "Adler", i cili është ndërtuar me përdorimin teknologjive më të fundit dhe në përputhje me kërkesat më të rrepta të sigurisë.

Kryeqyteti i Rusisë për herë të parë po pret njërin prej konkurseve më prestigjioze ndërkombëtare të bukurisë. Të gjitha pjesëmarrëset e tij mbërritën në Moskë 2 javë para zhvillimit të finales së konkursit "Miss Universe 2013". Për bukuroshet u organizua një ekskursion në Kremlin, në Sheshin e Kuq dhe vajtja në Teatrin Bolshoi.

Kandidati për presidencën e Gjeorgjisë nga koalicioni qeverisës "Ëndrra gjeorgjiane" Georgi Margvellashvili ka grumbulluar 62.16% të votave pas numërimit të fletëve të votimit në 85% të qendrave të votimit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
3
5
6
12
13
19
20
23
26
27