×
Foto 19 shtator 2013

Presidenti i Rusisë Vladimir Putin vizitoi koncernin "Kallashnikov" në Izhevsk, i cili prodhon deri në 95% të armëve automatike në Rusi. Kryetari i shtetit u njoh me llojet më të reja të armëve, municioneve dhe pajisjeve ushtarake.

Së paku 80 persona humbën jetën në Meksikë si pasojë e përmbytjeve dhe rrëshqitjeve të dheut, të shkaktuara nga ciklonet "Ingrid" dhe "Manuel".

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
3
7
8
14
15
20
21
22
28
29