×
Foto 13 shtator 2013

Në Qendrën e aviacionit të biznesit "Vnukovo-3" u mbajt ceremonia solemne e hapjes së Ekspozitës së 8-të Jet Expo. Në ekspozitë ka më shumë se 50 stenda të kompanive që ofrojnë fluturime të aviacionit të biznesit, si dhe do të prezantohen 30 aeroplanë të prodhuesve më të famshëm të avionëve.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
3
7
8
14
15
20
21
22
28
29