×
Foto 12 shtator 2013

Më shumë se 500 trupa ushtarake të 5 vendeve të Bashkësisë së Shteteve të Pavarura - Rusia, Bjellorusia, Kazakistani, Taxhikistani dhe Kirgistani - morrën pjesë në fazën përfundimtare të stërvitjeve të përbashkëta "Bashkësia luftarake" në qarkun jugor të Astrahanjit (Rusi). Në stërvitje u përfshinë mbi 100 njësi të pajisjeve ushtarake.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
3
7
8
14
15
20
21
22
28
29