×
Foto 11 shtator 2013

Sipas të dhënave të burimeve në Ministrinë e Mbrojtjes së vendit, Rusia ka nisur në drejtim të brigjeve të Sirisë disa anije të madhe të desantit, anije të zbulimit dhe anije patrulluese.

Në Turqi shpërthyen me forca të reja demonstratat antiqeveritare.

Aparati për uljen në Tokë i anijes kozmike "Soyuz TMA-08M" me kozmonautët rusë Pavel Vinogradov, Aleksandër Misurkin dhe astronautin amerikan Christopher Cassidy zbarkoi me sukses në Kazakistan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
3
7
8
14
15
20
21
22
28
29