×
Foto 10 shtator 2013

Niveli i ujit në lumin Amur pranë qytetit arriti deri në 9 metra dhe vazhdon të rritet. Janë përmbytur rreth 700 shtëpi, në të cilat banojnë rreth 7.700 njerëz. Pritet që përmbytja të arrijë kulmin më 11-15 shtator, kur niveli i ujit të arrijë në 9,3-9,8 metra.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
3
7
8
14
15
20
21
22
28
29