×
Foto 9 shtator 2013

Të dielën në mbrëmje në ishullin indonezian të Bali u mbajt ceremonia e hapjes së konkursit të bukurisë "Miss World 2013".

Më 7 dhe 8 shtator të vitit 2013 në Moskë u kremtua Dita e themelimit të qytetit. Kryeqyteti i Rusisë mbushi 866 vjet!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
3
7
8
14
15
20
21
22
28
29