×
Foto 6 shtator 2013

Ujërat e lumit Amur braktisën Habarovskin dhe tani janë zhvendosur në mënyrë aktive në drejtim të rajonit Komsomolsk-on-Amur. Sipas të dhënave të 6 shtatorit, niveli i ujit në rajon është rritur deri në 860 centimetra. Parashikimi është i pafavorshëm - në të ardhmen e afërt banorët e këtij rajoni i pret kulmi i përmbytjeve. Sipas të dhënave të hidrologëve, ai do të jetë në periudhën nga 11 deri më 15 shtator, kur ujërat e lumit Amur do të arrijnë nivelin 10 metra.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
3
7
8
14
15
20
21
22
28
29