×
Foto 5 shtator 2013

Shën Petersburgu pret Samitin e "G-20". Në mbrëmje pjesëmarrësit e tij do të mblidhen në Peterhof, ku ata i pret një darkë solemne dhe një shfaqje muzikore me ujë. Pas mysafirëve të forumit ju sugjerojme të drejtoheni në një shëtitje virtuale në një prej periferive më të bukura të Shën Petersburgut, e cila për nga pallatet e mrekullueshme dhe shatërvanët e rafinuar është quajtur Versaja Ruse.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
3
7
8
14
15
20
21
22
28
29