×
Foto 4 shtator 2013

Salloni Ndërkombëtar i Aviacionit dhe Kozmonautikës "MAKS-2013" përfundoi në Zhukovsk pranë Moskës. Përveç programit intensiv të fluturimit në kuadër të Sallonit të Aviacionit u mbajtën edhe takime të rëndësishme biznesi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
3
7
8
14
15
20
21
22
28
29