×
Foto 30 gusht 2013

Më 30 gusht Salloni i 11-të Ndërkombëtar i teknikës së Aviacionit dhe asaj Kozmike "MAKS-2013" do të hapet për publikun e gjerë. Gjatë tri ditëve me radhë të gjithë ata që dëshirojnë do të kenë mundësi të kënaqen me fluturimet demonstruese të grupeve ruse të pilotazhit të lartë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
7
10
11
14
17
18
20
24
25
31