×
Foto 29 gusht 2013

Gjatë zhvillimit të Sallonit të 11-të Ndërkombëtar të teknikës së Aviacionit dhe asaj Kozmike "MAKS-2013", Agjencia Federale Kozmike e Rusisë - "Roskozmos" - do të ekspozojë një gamë të gjerë produktesh të destinacionit kozmik: mostra të motorëve të raketave, të aparateve kozmike dhe raketëmbajtëseve. Ndërsa momente kulminante të programit do të bëhen telekonferencat e përditshme me Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN apo ISS), gjatë të cilave personat e interesuar mund t’i drejtojnë pyetjet e tyre kozmonautëve rusë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
7
10
11
14
17
18
20
24
25
31