×
Foto 28 gusht 2013

Më 27 gusht në Zhukovskij në periferitë e Moskës u hap programi i fluturimeve demonstruese të Sallonit të 11-të Ndërkombëtar të teknikës së Aviacionit dhe asaj Kozmike "MAKS-2013". Në qiellin mbi ekspozitën në fjalë u dukën grupet ruse të pilotazhit të lartë "Berkuti", "Strizhi" dhe "Kreshnikët rusë" (russ. "Беркуты", "Стрижи", "Русские витязи"), aeroplanët "T-50", "Su-30SM","Su-35S", Tu-204SM, "Tu-214ON", "IL-76" si dhe avionët civile "Superjet-100".

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
7
10
11
14
17
18
20
24
25
31