×
Foto 23 gusht 2013

Salloni Ndërkombëtar i teknikës së aviacionit dhe asaj kozmike do të mbahet në qytetin periferik të Moskës - Zhukovskij nga 27 gusht-1 shtator. Programi i fluturimeve demonstruese të Sallonit të Aviacionit përfshin performancën e teknikës së aviacionit të destinacionit civil dhe ushtarak si dhe fluturimet spektakolare të grupeve të pilotazhit të lartë. Më 22 gusht pjesëmarrësit e Sallonit "MAKS" zhvilluan disa fluturime trajnuese.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
7
10
11
14
17
18
20
24
25
31