×
Foto 19 gusht 2013

Më 19 gusht mbushen plot 22 vjet që nga koha e përpjekjes për grusht shteti, të ndërmarrë në Bashkimin Sovjetik (BRSS) në vitin 1991. Kjo tentativë, e cila përfundoi me disfatë të plotë, çoi në anulimin e regjimit komunist dhe shpërbërjen e Bashkimit Sovjetik.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
7
10
11
14
17
18
20
24
25
31