×
Foto 16 gusht 2013

Në rajonin e Çeljabinsk (Chelyabinsk) përfunduan stërvitjet ushtarake ruso-kineze "Misioni i Paqes 2013". Gjatë këtij operacioni të përbashkët anti-terrorist ushtarakët rusë dhe kinezë arritën të neutralizonin një kamp të trajnimit të militantëve. Në operacion u përfshinë 1.5 mijë ushtarakë dhe rreth 250 njësi të teknikës ushtarake, duke përfshirë edhe 20 aeroplanë e helikopterë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
7
10
11
14
17
18
20
24
25
31