×
Foto 12 gusht 2013

Sipas vlerësimeve paraprake, dëmi i shkaktuar nga përmbytjet anormale në rajon e Amur arriti deri në 3 miliardë rubla (rreth 100 milionë $). Përmbytja ka prekur 28 qendra të banuara, 3.500 banorë të rajonit të Amur janë evakuuar. Përveç kësaj, përmbytjet kanë shkatërruar autostradat, seriozisht janë dëmtuar 75 seksione të rrugëve, u shkatërruan 29 ura. Shirat e rrëmbyeshëm e të vazhdueshëm e komplikojnë akoma dhe më shumë situatën - niveli i ujit të lumenjve vazhdojë të ngrihet. Përmbytjet po i afrohen tani qytetit të Bllagoveshensk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
7
10
11
14
17
18
20
24
25
31