×
Foto 9 gusht 2013

Në të gjitha kohërat anijet me vela kanë qenë objekt i admirimit të pakufijshëm, thurjes së legjendave të shumta dhe krijimit të veprave të artit. Vetëm pamja e jashtme e tyre të impresion pa masë, të ngacmon imagjinatën dhe të ndjell për udhëtime në vendet e largëta, drejt deteve të paeksploruar dhe brigjeve të panjohura. Në Rusinë bashkëkohore anijet me vela vazhdojnë të mbeten vepruese edhe sot e kësaj dite - me to kryejnë lundrime përreth botës, marrin pjesë në regata, trajnohen dhe ndërmarrin ekspedita shkencore.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
7
10
11
14
17
18
20
24
25
31