×
Foto 8 gusht 2013

Ekskluzivisht për "princat" një mjeshtër marangoz duarartë konstruktoi një pallat mbretëror prej druri në miniaturë me dritare të gdhendura, perde të kadifenjta dhe një krevat prej pelushi, që iriqët të jetojnë si mbretër.

Mijëra myslimanë dolën sot në rrugët e qyteteve të Rusisë për të kryer faljen e Namazit me rastin e Festës së Fiter Bajramit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
7
10
11
14
17
18
20
24
25
31