×
Foto 5 gusht 2013

Në poligonin "Çebarkul" ("Chebarkul") jo larg Çeljabinsk-ut (Chelyabinsk) po zhvillohen stërvitjet e përbashkëta anti-terroriste ruso-kineze "Misioni i Paqes 2013". Për këtë qëllim në kryeqytetin e Uraleve Jugore kanë mbërritur 1.5 mijë ushtarakë dhe rreth 250 njësi teknike ushtarake, duke përfshirë dhe më shumë se 20 avionë e helikopterë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
7
10
11
14
17
18
20
24
25
31