Përveç kësaj, në qytete të ndryshme të Ukrainës Juglindore po zhvillohen mitingje në mbështetje të rendit dhe ligjit në vend.

Flamujt rusë janë ngritur mbi ndërtesat e administratave të qyteteve ukrainase Harkov dhe Doneck.

Rreth 20.000 banorë të Odessa janë mbledhur nën flamujt rusë dhe sovjetikë. Qëllimi i tubimit - emërimi i një përfaqësuesi të akredituar për të komunikuar me autoritetet.