"Opozita jo vetëm që nuk ka përmbushur asnjë nga detyrimet e veta, por dhe parashtron tani kërkesa të reja në vazhdim, duke shkuar pas qerres së ekstremistëve dhe banditëve të armatosur veprimet e të cilëve përbëjnë një kërcënim të drejtpërdrejtë për sovranitetin dhe rendin kushtetues të Ukrainës", - thuhet në deklaratën e publikuar të shtunën në faqen e Internetit të MPJ së Federatës Ruse.