"Zëdhënësi i Verhovnaja Rada, Vladimir Vladimiroviç Ribak, për shkak të sëmundjes dhe domosdoshmërisë së trajtimit mjekësor paraqiti me shkrim kërkesën për dorëheqje. Ai kërkon heqjen dorë prej plotfuqishmërive të Kryetarit të Verhovnaja Rada të Ukrainës", - njoftoi Zëvendës-kryetari i Parlamentit Rusllan Kozhulinskij (Ruslan Koshulinsky).