Ekipin rus e përfaqësuan në këtë garë Aleksei Vollkov, Evgeni Ustjugov, Dimitri Mallishko dhe Anton Shipulin. Stafeta për meshkuj mbylli programin e disiplinës së biatlonit në Soçi.