"Ky ishte vendimi i Rusisë, i lidhur me përkeqësimin e papritur dhe të mprehtë të situatës në Ukrainë", - tha ai duke komentuar njoftimin e Stock Exchange irlandez mbi refuzimin e Ukrainës për të vendosur në bursë eurobonot dy-vjeçare për 2 miliardë $. Rusia duhet t’i blinte këto obligacione në kuadër të ndihmës financiare tashmë të miratuar prej 15 miliardë $.