"Në mëngjesin e 20 shkurtit të vitit 2014 ndihmë mjekësore kanë kërkuar 445 të lënduar gjatë trazirave në qendër të kryeqytetit, 287 prej tyre u shtruan në spital", - theksohet në raportin e sipërpërmendur.

Në mesin e të hospitalizuarve janë 88 oficerë të zbatimit të ligjit, gjashtë gazetarë, katër fëmijë të mitur dhe dy të huaj. Më parë u njoftua se njëri prej tyre është rus.