Trupat e tyre të pajetë janë dërguar për ekzaminim mjeko-ligjor. Edhe 551 persona të tjerë janë plagosur, 332 prej tyre u hospitalizuan.

Ndërkohë, gjatë konfrontimit në kryeqytetin ukrainas u kapën rob 67 ushtarë të trupave të Ministrisë së Punëve të Brendshme. Fati dhe gjendja shëndetësore e tyre janë ende të panjohura.