Ndërtesa e parlamentit praktikisht nuk ruhet nga policia.

Pavarësisht armëpushimit të deklaruar prej udhëheqësve të opozitës dhe Presidentit Viktor Janukoviç të enjten në Sheshin e Pavarësisë (Majdan) rifilluan përleshjet e armatosura.