"Unë do t’i them atij (Presidentit të Ukrainës Viktor Janukoviç) se ai duhet të ndalojë dhunën, që është krejtësisht e papranueshme, dhe se ne jemi duke u përgatitur sot për të vendosur sanksione kundër atyre që janë përgjegjës për ushtrimin e dhunës", - deklaroi Fabius në intervistën e vet dhënë Radio Evrope 1.