Medaljen e argjendtë e fitoi zvicerani Nevin Galmarini, ndërsa atë të bronzit slloveni Zan Kosir.

Bashkëshortja e Vic Wild - Aljona Zavarzina (Alena Zavarzina) - sot u bë fituese e medaljes së bronzit në të njëjtën disiplinë në mesin e femrave.

Në këtë mënyrë ekipi përfaqësues i Rusisë në Lojrat Olimpike në Soçi në momentet aktuale zotëron 6 medalje ari, 8 argjendi dhe 7 bronzi.