Medalistë të artë të kësaj gare u bënë finlandezët Livo Niskanen dhe Sami Jauhojaervi. Kurse në vendin e tretë u pozicionuan përfaqësuesit e Suedisë - Emil Joensson dhe Teodor Peterson.