Në Kiev po vazhdojnë përleshjet e dhunshme të demonstruesve me forcat speciale të policisë dhe ushtarakët e trupave të Ministrisë së Punëve të Brendshme. Ka të plagosur nga të dyja palëve konfliktuese. Zyra e Partisë së Rajoneve (parti në pushtet) në rrugën "Lipskaja" është përfshirë nga flakët. Protestuesit po përpiqen të zaptojnë ndërtesën në afërsi të Verhovna Rada (parlamentit).