Takimi i tyre përfundoi me rezultatin 6:3.

Pas 6 lojërave ekipi i Rusisë ka në arkivin e vet 3 fitore dhe 3 humbje. Në ndeshjen e ardhshme ruset do të luajnë kundër ekipit përfaqësues të Kanadasë.